Baterija proizvodnja kućne hemije

* Sapunica, emulzija za strugove   
** Sredstvo za otklanjanje rđe i zaštitu od korozije metala  
*** Zaštita protiv izdvajanja kamenca  


 

** Sredstvo za otklanjanje rđe i zaštitu od korozije metala

D E Z O K S I D – MP

Dezoksid MP sredstvo za uklanjanje rdje

 

D E Z O K S I D – MP je namenjen za uklanjanje rdje, ili kovarine –cundera sa površina gvoždja i čelika postupkom nagrizanja. Sredstvo je na bazi fosforne kiseline, ne napada osnovni metal  pasivizira gvoždje i čelik preobražavanjem rdje u gvoždjefosfat tj. film fosfata nerastvoran u vodi. Pri tome dolazi do neke vrste fosfatiranja površine čelika ispod već nanesenog premaza.

Nastali film istovremeno štiti metal i predstavlja odličnu podlogu za premaze postojane u atmosferi i vodi.

 

UPOTREBA: Poželjno je površinu pre tretiranja osloboditi od masnoća da bi rastvor mogao da deluje ravnomerno po celoj površini.

Nanosi se prskanjem ili putem natopljene krpe uz istovremeno trljanje dok se korozija ne ukloni.

Ukoliko se korozija uporno zadržava površina se opere vodom i ponavlja se postupak čišćenja.

Izuzetna prednost mu je ta što radi na sobnoj temperaturi.

HTZ oprema: obavezna upotreba rukavica i zaštitnih naočara, u slučaju prskanja po koži odmah oprati vodom i blagim rastvorom bikarbone sode.

Navodimo moguće primene sredstva D E Z O K S I D –MP : blokator korozije, inhibitor korozije bakra, čišćenje korozije sa metala, čišćenje korozija čelika, korozije cinka, korozije gvozdja, legura, korozija cevi, čišćenje korozija kotlova, korozija kože, čišćenje korozija na akumulatoru, i korozije ostalih delova na automobilu - korozija na felnama, korozija na bloku motora, čišćenje korozija na podu auta, korozija na veš mašini, korozija na vratima, korozije šasija, korozija hladnjaka, korozija pocinkovanog lima, protiv korozija kade, mašina i predmeta. Služi za skidanje površinske korozije, kao površinska zaštita protiv korozija, zaštita materijala od korozije.

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.


 

"BATERIJA" d.o.o. Lukavac bb 14000 Valjevo; Tel./fax: 014 286 431